pengikutku...

Sunday, 28 August 2011

raya!!!

assalamualaikum....

biarlah kalau x der org bce pon sbb sume org tengah sebok nk raye kan....hehhehhe......SELAMAT HARI RAYEW tau.....kalau ade wat salah ke hape mende kerh!!!walaupon sye thu sye ketinggalan zaman sbb sye ucp lambat!!!aiman x kesah....huhuhuh........

dan sye juga tahu bahawa......sye sdh lama x update blog sbb sye malas.....bla3....hodosh punye perangai lorh bdk kecik nih....x pe...update jgk kan......x tau nk tulis hape ke bemnde sebonar2 nih!!!

x pelah dh x de mood n idea dorh...k tada....

Thursday, 18 August 2011

rajin ker???

assalamualaikum....x jwb dose....

sebelum nk citew psl the main topic.....i nk ckp yg abg n kakak i dh blik dri uni n asrama.....jawabnye....minggu nih minggu pergaduhan ler adik2 oi....hahhhaha.....x sanggup MAK......
hahhhahha....

back to the main topic....rajihn sangat ker sye nih.....not so rjin ye kalau nk thu....semalam sye dh buat pencapaian yg amat bgus....cop....bkn exam eh....pencapaian dpt mengemas bilikku yg lbih dri apal pecah itu yer adik2..........

tuh pon bkn men berhenti sambung, berhenti sambung....hahha....org rajin kan.......sekarang sdh ok ler...mulai sekarang,,,spe yg wat ape2 pon,,,akn dikena denda....muahahhahha.....(ketawa yg amat jahat)hahhahahha.....jahat jgk sye yew ...

kalau kite lari dri main tpic bole????of course bole sbb i ler yg empunye blog nih!!!!bodoh punye soalan!!!hhahhahaha.....ok.....kite ckp tentang bola....siap lah korang lps raye nanti...sye akn post manyak pasal bola!!!!tau.....sbb piala malaysia dlm on the way nk dtg ke negeri kelantan.....hhuhuhh

ok....i nk cite pasal pemain pujaan i...sape eh???bkn apex yer.....sbb i bency apex sangat....of corse ler IZUAN SALAHUDDIN.....hahhahhaha........kan izuan kan g slovakia untok practice ngan skuad olimpik....pastu ade stu gambar nih.....kwn die kat slovakia main komen kat gambar die....bkn men lucu punye ayt....kejap eh....


kawan die: buat cute bleh demo

pastu izuan pon like yg kwn die like....

kawan die: bende mu like2.....xnk kwn aku dh

izuan: keluar x ajk dh....nte apo

kawab die: mane ade aku keluar....mu nk saim ngan shukur je...

izuan: mu ingat aku x gi blik mu sakni eh....dpt kwn bru dh dio....

kawan die: hahahhahhahha

kelakar sampai nk mampus dorang nih...hahhaha.....giler r.....,erajuk mcm bdk kecik....last but not least.....selamat berbuka puasa yer korang.........tada....uollz...i lobiyu ollz tau....tada........


 

Wednesday, 17 August 2011

uwa!!!

assalamualikum korang......
uwa!!!!!!

gua sakit gigi lah beb!!!
bru jew tercabut tdi pgi....
sakit dow...

nk tau muka sye mcm mne.....ooo.....cop.....
x boleh tengok....
kite cume boleh tenok bayangan sje yer....


mcm nih ler rupe sye!!!hahahhaha...........
citenye camni.....pgi tdi i sakit gigi sangat.....
pastu tengok kanan,kiri,depan,belakang gigi yg sakit teramat nih dh longgar!!!
i tarik je u!!!dh pun tercabut!!!X CAYE MAK!!!
X DARAH PON.....great kan!!!

hhahhha.....x pe lah nk tunggu bukak pose luh....
tada....luv uollz olwei!!!

Friday, 12 August 2011

insaflah!!!

assalamualikum....camne ary nih.......
sya hanya ingin menghantarkan mesej ini kepada umat islam....

Cuba lihat kalendar untuk tahun 2012... 1 Ramadhan pada tahun 2012 jatuh pada 20 Julai iaitu hari Jumaat, jadi 3 Ogos 2012 bersamaan 15 Ramadan juga pada hari Jumaat. Sama dengan satu hadis Nabi SAW tentang huru hara besar yang akan terjadi pada tengah malam pertengahan Ramadhan iaitu hari Jumaat 15 Ramadhan di bumi ini. Huru hara yang akan mengejutkan semua orang yang sedang tidur... Satu suara yang amat dahsyat akan kita dengar dari langit, bukan kiamat tetapi huru hara tersebut akan melenyapkan umat manusia di atas muka bumi ini sebanyak 2/3, yang tinggal hanya 1/3 shj. ( Menurut kajian NASA, pada 21-12-2012 satu planet yg yang dikenali planet X akan melintasi bumi ) Adakah kita semua ni tergolong dalam 1/3 itu? Adakah peristiwa itu akn berlaku pada 2012?? Hanya ALLAH yang Maha Mengetahui.. Yang penting kita perbanyakkan ibadat dan berdoa agar kita termasuk dlm golongan yg dilindungi Allah, jika mati biarlah kita mati dlm Islam dan beriman.. Apa pun, peristiwa itu pasti akan berlaku mengikut hadis Nabi SAW di bawah.. Dari Nu'aim bin Hammad meriwayatkan dengan sanadnya bahawa Rasulullah SAW bersabda: Bila telah muncul suara di bulan Ramadhan, maka akan terjadi huru-hara di bulan itul...". Kami bertanya: "Suara apakah, ya Rasulullah? " Beliau menjawab: "Suara keras di pertengahan bulan Ramadhan, pada malam Jumaat, akan muncul suara keras yang membangunkan orang tidur, menjadikan orang yang berdiri jatuh terduduk, para gadis keluar dari pingitannya, pada malam Jumaat di tahun terjadinya banyak gempa. Jika kalian telah melaksanakan solat Subuh pada hari Jumaat, masuklah kalian ke dalam rumah kalian, tutuplah pintu-pintunya, sumbatlah lubang-lubangnya, dan selimutilah diri kalian, sumbatlah telinga kalian. Jika kalian merasakan adanya suara menggelegar, maka bersujudlah kalian kepada Allah dan ucapkanlah: " Mahasuci Al-Quddus, Mahasuci Al-Quddus, Rabb kami Al-Quddus ", kerana barangsiapa melakukan hal itu akan s
elamat, tetapi barangsiapa yang tidak melakukan hal itu akan binasa". (Al Hadis)

insaflah,,,,wahai manusia sekalian....




Wednesday, 10 August 2011

noth!m

assalamualaikum korang!!!
ngantuk lah....mmg x leh tido tpi ngantuk lorh......

hari nih sekali lagi ooo jap bkn sekali dlm 1 hari banyak kali sangat perasaan nih datang tau!!!rasa tersinggung sangat..........mcm kite nih x wujud langsung tau....x pelah ni mse korang......nnti mse sye akn datang!!!!kawan oh kawan!!!

alah.....x nk lah cite pasal nih....nanti jdi syu jew......geram lah ari nih....bkn ape x leh nk main pijak kaki ngan bdk laki.....die pijak kaki kite mesti kite nk balas blik kan.....masih ade dua pijakan yang tdk terbalas....xpe2 esok msih ade kan!!!!

hahhaha.........hepi pulak main ngan diorang nih....x pelah letinh nih tunggu ntuk bukak pose!!!hahhahha


p/s:bdk pompuan klsku!!!














Tuesday, 9 August 2011

feeling so sad....

assalamualaikum....
ary nih menaip dengan tidak bersemangat u......

tdi....kira2 lima belas minit tadi...bukak blog.....pastu kak elia ade post blog die pasal berita mengejutkan baru2 nih......feeling so sad.....like to crying too.....ayt die mmg kaw2 lah......nk tanye....adakah ayt sye terlalu skema......ske aty ler.....

npe this thing must happens......maybe takdir kut.....bkn tu je my sad feeling.......dalam beberapa ary nih kat sekolah x tau npe jdi sedih.......mcm org dah x pedulikan kite.....mcm diri ini dah x dihargai....tulis nih pun mcm dah nk nangis......

omg.....npe perasaan ini harus dtg.......mcm kalau kite panggil.....buat derk je.......x pelah nih mse korang buat kat sye nanti sye akn bls blik........tunggulah....walau sye x buat sekarang.....insyallah nanti besar sye akan balas......

korang buatlah ape yg korang nk buat kat sye.......sayu je hati sekarang nih......


p/s:gambar tyme kecik dulu....


Saturday, 6 August 2011

lebih pengetahuan

assalamualikum........

bercakap tentang lebih pengetahuan,,,,,,mmg sye banyak pengatahuan sekarang.......ini disebabkan oleh dengan bantuan kak lyssa comey n kak yasmin.....hahhha......tpi sye masih berusaha untuk buat header yg cantik.....tpi malangnye ttp tidak menjadi....oh.....soo skema punyea ayt........hahhaha

arghhhhh.........camne nk buat header tuh.......x pe2.....lebih lama....lebih banyak pengetahuan kan.........tul x.hahha.......and one more....nape apex buat keputusan like that....cakap dlm papers bincang.....tpi hampeh pon x da la...........

hahha..........and one more again....my sweet player dh semakin matang kat slovakia tuh............sye yakin bile die main ngan kelantan nanti.....sure ngetop lah.....pasti!!!...........hahhaha

x pe la........nk tunggu bukak pose lak........tada.......olwei luv u olls tau!!!

Friday, 5 August 2011

help me!!!

assalamualaikum........x thu nk buat ape......

sebenarnye sye nk gunakan adobe photoshop tpi x jdi.........mai aihhhh!!!hahahaa.....lyssa secret ckp dio boleh tolong.....pastu kna bukak blog die........blog pulak fb....hahaaa........bile bkak tuh....the page is not found.......bla3.......

arghhhh!!!!

tpi esok hepi because boleh gi sekolah tau you!!!hahaha.........nk mengecat........x pelah......dh boring dah.......tada.........always luv u olls tau!!!